Piškotki

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Izven Hiše

Svojim gostom želimo ponuditi le najboljše, zato smo se odločili tudi za servis izven hiše

Michelin 2022

Catering na terenu

Svojim gostom želimo ponuditi le najboljše, zato smo se odločili tudi za servis izven hiše. Imate imenitno lokacijo in potrebujete le odlično kulinariko in servis? Vse to dobite pri nas.

Dogodke pripravljamo na različnih lokacijah po vaši želji: pri vas doma, na sejmih, v podjetjih, na travniku ali hribu ali med vinogradi.

Vsak dogodek je zgodba, ki se prilagodi željam posameznega naročnika. Ker vemo, da vam to veliko pomeni, bomo poskrbeli, da bo vaš dogodek unikaten.

Najem poslovnih prostorov

V naši moderni zgradbi se nahaja več konferenčnih prostorov, ki jih lahko najamete za vaše predstavitve, delavnice ali konference. Največja predavalnica sprejme 150 gostov. Ob vašem dogodku bomo poskrbeli za pogostitev. Za vas in vaše goste lahko po dogovoru pripravimo “coffee break” pri predavalnici, lahko pa si rezervirate tudi kosilo ali večerjo v naši Restavraciji Sedem.

Izposoja inventarja

Organizirate dogodek in bi radi navdušili vaše goste?

Če vam manjka oprema ali inventar se lahko obrnete na našo restavracijo, ki vam z veseljem pomaga s kozarci, jedilnim priborom, jedilnimi ali barskimi mizami in z ostalo potrebno opremo, da bo vaš dogodek vrhunski.

Pošljite nam povpraševanje na elektronski naslov restavracija@sedem.si mi vam pa posredujemo ponudbo.

lorem ispum...
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Pošljite nam povpraševanje na elektronski naslov restavracija@sedem.si ali nas pokličite na +386 (0) 2 62 11 412.

lorem ispum...

Take away

Tedenske jedi, ki se strežejo v restavraciji, lahko ob predhodnem klicu ali dogovoru v restavraciji odnesete tudi s seboj v pisarno ali domov.