Piškotki

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Spoznajte
nas

Prva šolska restavracija v Sloveniji

Michelin 2022

Restavracija Sedem je prva šolska restavracija v Sloveniji, ki deluje po inovativno zasnovanem poslovnem modelu, kjer študenti pod nadzorom mentorjev samostojno izvajajo vse strokovne procese.

Restavracija Sedem je za šolo velika pridobitev, saj naši študenti pridobljeno teoretično znanje tu uporabijo v praksi. Urijo se v pripravi dobre kave, naravnih sokov, spoznavajo surovine, sestavljajo in pripravljajo jedi in sladice vseh vrst, razvijajo in utrjujejo spretnosti pri sprejemanju gostov in v strežbi, organizirajo delo, razmišljajo o uvajanju novitet

Za študente je ob zaključku šolanja in pridobitvi diplome zelo pomembno, da znajo pokazati vse pridobljene strokovne kompetence. Pod budnim očesom mentorjev v restavraciji pridobijo še več znanja in izkušenj in so v trenutku, ko šolo zapuščajo z diplomo v roki, bolj samozavestni in pripravljeni za nova odkrivanja in ustvarjalne poklicne izzive.

lorem ispum...
Zakaj sedem?

Restavracija Sedem se nahaja na Cafovi ulici SEDEM, kjer si lahko vzamem čas, da v miru SEDEM in uživam.

Restavracija Sedem se nahaja na Cafovi ulici SEDEM, kjer si lahko vzamem čas, da v miru SEDEM in doživim kreativne jedi in pijače, ki nastajajo izpod rok gostinskega podmladka.SEDEM je tudi večna pravljična številka, ki iz nas ponovno naredi otroka in nas ob igrivem okušanju v Restavraciji SEDEM odpelje v SEVEN Heavens.