Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.
Ali ste dovolj pogumni, da se podate na kulinarično potovanje v neznano?
V tem primeru se prepustite mladostni kreativnosti in navdihu naših študentov,
ki bodo iz različnih kombinacij svežih sezonskih sestavin za vas pripravili okusne jedi.
Ker hočemo, da je vaša izkušnja v naši restavraciji popolna,
je doživetje degustacijskega jedilnika na voljo izključno v popoldanskem času,
ko se naša restavracija preobrazi v čarobni svet kulinaričnega raziskovanja.
Rezervacije za degustacijski jedilnik so na voljo za četrtek, petek in soboto med 17.00 in 20.30.
Pustite se presenetiti.
Mesni ali brezmesni.
Mesni ali brezmesni.
Mesni ali brezmesni.
Zorjena postrv (kumara, bezeg, sirotka, mlada čebula)
Goveji tatar (maslo, pikantna majoneza, mikro zelenjava)
Tatar korenja (maslo, pikantna majoneza, mikro zelenjava)
Goveja juha (hišni rezanci, govedina, zelena, korenje)
Bistra gobova juha (šampinjon, tartuf, gobji garum)
Kremna juha zelene (zelena, miso pasta, stebelna zelena)
Pečen zeliščni štrukelj (skuta, topinambur, zelišča)
Skutni njoki (tartuf, grana padano, lešniki)
Žlikrofi (telečji rep, rumenjak, kisla smetana, drobnjak)
Polnjen jadranski ligenj (kvinoja, črni česen, zelena, aioli)
File lososa (koromač, cvetača, zeliščni arancin)
Piščančji file (krompirjev pire, korenje)
Ocvrti piščančji fingersi (hišni ocvrti krompirček, gorčica, med)
Lička divjega prašiča (zdrobovi ocvrtki, gobe, peteršilj)
Cvetača (peteršilj, lešnik, pomaranča)
Rdeča pesa (pisana pesa, tofu, čičerika)
Mangalica steak (150g - 350g) (ocvrti krompir, gobe, čebula, gorčična semena)
Rib-eye steak (250g - 400g) (ocvrti krompir, čebula, gorčična semena, gobe)
T-Bone steak (500g - 700g) (ocvrti krompir, čebula, gorčična semena, gobe)
Mala sestavljena solata (listnate solate, oreščki, koromač, korenje, redkev)
Mala sestavljena sezonska solata
Sestavljena listnata solata (pečene ali ocvrte piščančje prsi, oreščki, hišni opečen kruh)
Sestavljena listnata solata (kozice, jogurtov preliv, hišni opečen kruh)
Pisani ravioli (ravioli, gozdni sadeži, oreh, vanilija, borovnice)
Izbor hišnih makronov (šest makronov različnih okusov)
Pohorska omleta - za eno osebo (biskvit, brusnice, smetana)
Affogato (espresso, vanilijev sladoled)
Izbor sirov (izbor slovenskih sirov)