Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.
Ali ste dovolj pogumni, da se podate na kulinarično potovanje v neznano?
V tem primeru se prepustite mladostni kreativnosti in navdihu naših študentov,
ki bodo iz različnih kombinacij svežih sezonskih sestavin za vas pripravili okusne jedi.
Ker hočemo, da je vaša izkušnja v naši restavraciji popolna,
je doživetje degustacijskega jedilnika na voljo izključno v popoldanskem času,
ko se naša restavracija preobrazi v čarobni svet kulinaričnega raziskovanja.
Rezervacije za degustacijski jedilnik so na voljo za četrtek, petek in soboto med 17.00 in 20.30.
Pustite se presenetiti.
Mesni ali brezmesni.
Mesni ali brezmesni.
Mesni ali brezmesni.
Marinirana buča (bučno olje, lešnik, pomaranča)
Goveji tatar (maslo, pikantna majoneza, mikro zelenjava)
Tatar korenja (maslo, pikantna majoneza, mikro zelenjava)
Goveja juha (hišni rezanci, govedina, zelena, korenje)
Štajerska kisla juha 2.0 (pujskova terina, kis)
Kremna juha zelene (zelena, miso pasta, stebelna zelena)
Pečen zeliščni štrukelj (skuta, topinambur, zelišča)
Ravioli (skuta, buča, žajbelj, ragu pujskovih ličnic)
Fregola sarda (lardo mangalice, balzamični kis, šalotka, rumenjak)
Polnjen jadranski ligenj (kvinoja, črni česen, zelena, aioli)
File brancina (krompir, blitva, špinača)
Piščančji file (krompirjev pire, korenje)
Ocvrti piščančji fingersi (hišni ocvrti krompirček, gorčica, med)
Pujskova rebra (zdrobovi ocvrtki, gobe, peteršilj)
Zelje (arašid, hruška, ajda)
Rdeča pesa (pisana pesa, tofu, čičerika)
Mangalica steak (150g - 350g) (ocvrti krompir, gobe, čebula, gorčična semena)
Rib-eye steak (250g - 400g) (ocvrti krompir, čebula, gorčična semena, gobe)
Goveji pljučni file (200g) (ocvrti krompir, gobe, čebula, gorčična semena)
Mala sestavljena solata (listnate solate, oreščki, koromač, korenje, redkev)
Mala sestavljena sezonska solata
Sestavljena listnata solata (pečene ali ocvrte piščančje prsi, oreščki, hišni opečen kruh)
Jabolčni tart tatin (med, kostanj)
Izbor hišnih makronov (šest makronov različnih okusov)
Pohorska omleta - za eno osebo (biskvit, brusnice, smetana)
Affogato (espresso, vanilijev sladoled)
Izbor sirov (izbor slovenskih sirov)