Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.
Ali ste dovolj pogumni, da se podate na kulinarično potovanje v neznano?
V tem primeru se prepustite mladostni kreativnosti in navdihu naših študentov,
ki bodo iz različnih kombinacij svežih sezonskih sestavin za vas pripravili okusne jedi.
Pustite se presenetiti.
Tatar pečene zelene (stebelna zelena, hruška)
Mariniran paradižnik (grah, meta, bazilika, sirotka)
Goveja juha (hišni rezanci, korenje, zelena, drobnjak)
Hladna kumarična juha (jogurt, bezeg, koper)
Fregola Sarda (gozdne gobe, črni tartuf, čebula)
Priželjc (raviol, sliva, mlada čebula, indijski oreščki)
Morska žaba (koromač, polenta, granatno jabolko, luštrek)
Polnjene piščančje prsi (korenje, jabolko, timijan, krompir)
Polnjena paprika (zelena leča, jajčevec, stebelna zelena)
Mangalica steak (ocvrti krompir, čebula, gorčična semena, gobe)
Rib-eye steak (ocvrti krompir, čebula, gorčična semena, gobe)
Solata (sezonska solata, oreščki, semena)
Piščančji fingersi (domač ocvrti krompir)
Izbor sirov (izbor slovenskih sirov)
Izbor mesnin
Hišne vložnine
Hišni ocvrt krompir
Hmelj⁷ (Tuile piškot, pivo, limona, ribez)
Izbor hišnih makronov (šest makronov različnih okusov)
Pohorska omleta (biskvit, brusnice, smetana)
Izbor sirov (izbor slovenskih sirov)