Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.
Ali ste dovolj pogumni, da se podate na kulinarično potovanje v neznano?
V tem primeru se prepustite mladostni kreativnosti in navdihu naših študentov,
ki bodo iz različnih kombinacij svežih sezonskih sestavin za vas pripravili okusne jedi.
Ker hočemo, da je vaša izkušnja v naši restavraciji popolna,
je doživetje degustacijskega jedilnika na voljo izključno v popoldanskem času,
ko se naša restavracija preobrazi v čarobni svet kulinaričnega raziskovanja.
Rezervacije za degustacijski jedilnik so na voljo za četrtek, petek in soboto med 17.00 in 20.30.
Pustite se presenetiti.
Carpaccio rdeče pese (rdeča pesa, dimljena skuta, oreščki)
Tatar postrvi (takos, pepel čebule, fermentiran česen )
Goveja juha (hišni rezanci, korenje, zelena, drobnjak)
Dvojno močna kokošja juha (jetrni cmok, koleraba, riževe kokice)
Kremna juha pečene buče (bučni štrukelj, bučno olje, oreščki)
Ješprenjčkova rižota (file ostriža, zelena, fermentiran peteršilj)
Žlikrofi s telečjim repom (rumenjak, kisla smetana, drobnjak)
Pečen jadranski ligenj (pšenični zdrob, peteršilj, korenje, rožmarin)
Polnjene piščančje prsi (topinambur, redkev, timijan, krompir)
Pastinak (smreka, jabolko, tofu, hrastovo lubje)
Mangalica steak (ocvrti krompir, čebula, gorčična semena, gobe)
Rib-eye steak (ocvrti krompir, čebula, gorčična semena, gobe)
Solata (sezonska solata, oreščki, semena)
Piščančji fingersi (domač ocvrti krompir)
Izbor sirov (izbor slovenskih sirov)
Izbor mesnin
Hišne vložnine
Hišni ocvrt krompir
Timijanov mousse s hruško (fermentiran med, sladoled medu in hruške, tuile piškot, mikro biskvit)
Izbor hišnih makronov (šest makronov različnih okusov)
Pohorska omleta (biskvit, brusnice, smetana)
Izbor sirov (izbor slovenskih sirov)